Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 29 de gener del 2012

30 de gener dia mundial de la NO violència: la solidaritat el camí a la PAU


La no-violencia, en su forma activa, es buena voluntad hacia todo lo que vive. Es perfecto amor´. Mahatma Gandhi.
Déjame decirle sin miedo a parecer ridículo que el revolucionario necesita, sobre todo, amar mucho´. Che Guevara


Els Verds de L'Eliana organitzem una xerrada sobre projectes solidaris que celebrarem el proper 30 de gener en commemoració del Dia Mundial de la No violència.
Com sabeu el 30 de gener es celebra en les escoles des de 1964 el dia escolar per la Pau i la no violència i la Unesco en 1993 va decidir declarar-lo dia Mundial de la No violència.
perquè el 30 de gener? doncs perquè un 30 de gener precissment va ser assassinat Mahtama Gandhi un dels principals promotors de la pau, llibertat, justícia i defensa dels drets ciutadans a través de l'acció pacífica i de qui tant hem d'aprendre...
Els Verds, estem convençuts que només quan l'ésser humà aprenga a ser solidari amb els seus iguals i amb la naturalesa que els dóna vida el món serà pacífic, no cap la violència en un món ple de solidaritat.
És per això que vam decidir que una bona manera de llançar aquest missatge era organitzar una xerrada on diferents grups, organitzacions o persones que duen a terme projectes solidaris ens expliquessin les seves experiències, els seus compromisos i els seus objectius.
En la xerrada comptarem amb l'Eliana per Haití, Ananda-Maitreya i Ciden-Nepal.
Participes en algun projecte solidari? vols contar la teua experiència? no ho dubtes, estarem desitjan aprendre de tots vosaltres com fer possible la solidaritat i treballar junts per la pau!