Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dissabte, 5 de novembre del 2011

Tendresa en la rebel.lió, discurs de l'acte comarcal de campanya 5-11-2011


ELECCIONS GENERALS 20 NOVEMBRE DE 2011. PARLAMENT ACTE COMARCAL CAMP DE TÚRIA 5 DE NOVEMBRE DE 2011. RIBA-ROJA
us deixem les paraules de Pura Peris, a l'acte de la coalició electoral EUPV-ELS VERDS a la comarca del Camp de Túria.
Ja no ens alimenten molles, ja volem el pà sencer.

Sí, companyes i companys ha arribat l’hora de la rebel•lió democràtica adobada amb el principi de la tendresa en política i en la vida, la cooperació, la solidaritat, la pau, el diàleg i la no violència.

Sí tendresa, però amb fermessa sense mentides ni falses paraules perquè estem en una situació de clara emergencia social on están en perill molts dels drets laborals i socials que encara tenim, està en perill la sanitat pública, l'ensenyament, la universitat pública, la investigació i si guanya el PP amb majoria absoluta, està en perill bona part de la democràcia que encara tenim i tantes vides i lluites ha costat.

És temps de suma generosa, perquè la batalla contra el sistema es forta i dura i està en joc l'immediat futur,
És temps de buscar la complicitat en l'acció, la coincidència en el programa, de la unitat d'acció
És hora de que la indignació que compartim, la indignació històrica dels oprimits i les indignacions més actuals s'ajunten i ens empenten plegats a la rebel•lió democràtica pel treball, per la terra, per la gent i pel dret a decidir cada dia com a persones lliures i iguals el futur de tots i del Planeta.

La tendresa en la subversió és la que ens mou més que mai a aquesta suma de l'esquerra que es rebel.la,
Suma de l'esquerra política i social que sap que la indignació, la ràbia que sent la ciutadania, necessita d'organització permanent, real, sense mentides transparent i transformadora. I així tenim clar que

Front al retalls, cal una plena ocupació, un salari minim digne, el reforçament dels drets col.lectius, la regulació de la dació en pagament.

Front al sistema depredador una nova economia verda més social, transport sostenible, la reforma agrària, les energies renovables i tancar la nuclear de Cofrents i totes les nuclears...

Front a l’especulació financera, als diners de la corrupció amagat en bancs suissos i en paradisos fiscal , una justícia redistributiva que suposa una fiscalitat real progressiva on els que més tenen paguen de debó més.

Front als negocis privats, serveis publics eduació i sanitat públiques i de qualitat, aposta per la cultura i una comunicació en llibertat, la pau i el desarmament.

La suma política de l'esquerra plural, de l'esquerra roja i verda, de l'esquerra indignada és la única possibilitat en les eleccions del 20N, és l'unica capaç d'aturar els retalls socials, de canviar l'actual control del poder financer sobre les mesures contra la crisi i l'injust sistema de la llei d'Hondt.

Solament la suma dels vots d'esquerra i l'obtenció de diputats i diputades d'Esquerra Unida-Els Verds a tot arreu de l'estat español pot suposar el fracàs de les expectatives del PP d'una cómoda majoria absoluta.

I comptem amb el millor equip, com ara els candidats i candidates de la comarca que ens representen, l’experiència de David, Jose, Javier i l’impetu i força de la juventut com Tanit i Arturo, i al seu capdavant Ricardo Sixto.

L'esquerra plural unida, Esquerra Unida- el Verds ho sabem, som el vot útil de l'esquerra,
el vot útil per evitar la majoria absoluta del PP i acabar en la tibiesa de les polítiques del PSOE
el vot útil per portar la veu de la indignació al Parlament amb força i sense mentides ni falses esperances mai cumplides.
som el vot de la rebel•lió social i ecològica, democràtica i solidaria, pacífica i tendra amb les persones, els animals i la natura

Totes les formacions polítiques que conformem aquesta ampla coalició a tot l'estat espanyol ho sabem i ara es tasca de tots nosaltres plegats de fer-ho saber als amics, veins, companys, aquells que dubten en anar a votar o aquells que creuen que no hi ha diferències entre els que ens creiem la Política i aquells anomenants classe política i que viuen d'ella.
Si companyes i companys, Rebel.leu-vos, per la democràcia el 20N
votem Esquerra unida-Els Verds
Pura Peris, Els Verds