Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 12 de juny del 2011

Salutació de Pura Peris, al XIé Congrés del STEPV 10 de juny de 2011.


Aquest cap de setmana el STEPV celebra el seu XIé congrés en un ambient, si més no, difícil per la defensa de l'ensenyament públic, de qualitat i en valencià.
Com és habitiual en els congressos a la sessió inaugural es solen convidar a entitats, organizatcions i partits polítics, convidats que amb la seua presència mostren el seu suport al treball dut a terme per l'entitat organitzadora. Entre els partits convidats esiguerem també els Verds del País Valencià, representants per la nostra portaveu local Pura Peris, la qual ens ha passat les seues paraules de salutació que us traslladem.
Que tingueu un bon diumenge. Aproftem per donar l'enhrabona a Oriola per tenir un Alcalde Verd, el nostre company MONSERRATE GUILLEN.

BENVOLGUDES COMPANYES I BENVOLGUTS COMPANYS
És per mi un honor i un gran plaer dur-vos esl agraiments, les felicitacions i la salutació dels Verds del País Valencià.

Com molt bé sabeu ja que treballeu per fer-ho palès diariament:
- És més que evident, que hi ha altres eixides de la crisi, com s'ha vist a Islàndia, com reclama la ciutadania al carrer indignada, amb menys retallades socials, sense posar en qüestió els drets, ni els serveis públics, amb reformes fiscals progressives amb un ferm control dels bancs I els sistemes financers..
- És més que necessari mantenir el dret a la negociació col.lectiva dels sindicats, així com aconseguir per fi la igualtat entre homes i dones.
- i És imprescindible continuar lluitant per defensar una educació pública, laica, de qualitat i en valencià.
Una educació sense retalladess i que faça posible que els postres fils i les postres filles generen una societat sana democràticament i socialment justa
El vostre treball diari dintre i fora de les aules és la millor eina per dur endavant aquesta tasca fonamental per al nostre futur tot i els entrebancs que dia a dia ens posa el Govern corrupte del PP-
Els Verds del País Valencià estem convençuts que d’aquest congrés sortireu amb més força, més ànims i amb moltes més accions per aconseguir-ho, per això esperarem les vostres conclusions i escoltarem la vostra crida com tantes altres vegades l’hem escoltada, per compartir de nou i fer junts la travessera.

Per un ensenyament public, de qualitat i en valenci, per una societat sana, democràtica, justa i igualitària, que tingueu un profitós congrés, que no us solencien, endavant, Itaca en espera.
Pura Peris, responsable Relacions Instucionals, Els Verds del País Valencià