Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dissabte, 12 de març del 2011

Monica Frassoni Presidenta del Partit Verd Europeu a L'ELiana,


Monica Frassoni Presidenta del Partit Verd Europeu estarà avui 12 de març a les 18 hores en el centre socio cultural amb la xerrada "ciutats verdes ciutadania feliç" organitzada pels Verds i presentada per la nostra candidata Pura Peris i amb la intenció d'intercanviar opinions sobre les possibilitats de consolidar el projecte polític verd i de les solucions que aporta l'ecologisme polític en aquests moments tant per al nostre poble com per al nostre país.

Abans de la xerrada el col.lectiu "les dones diem prou a Camps" presentaran el manifest per a que la Presidenta del Partit Verd Europeu, Mónica Frassoni done el seu suport. Per a tal fi, a més de Pura Peris, estaran per lliurar el manifest Reis Juan, Laia Climent I Rosanna Pastor totes quatre membres del col·lectiu "les dones diem prou a Camps" presentat fa uns dies a València.
D'aquesta manera el col.lectiu vol teixir complicitats internacionals respecte a la degradació de la democràcia i dels serveis públics al País Valencià tal i com les dones han denunciat a Itàlia.