Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimarts, 22 de març del 2011

El clima i tu. 23 març. Dia Meteorològic Mundial


Cada any, el 23 de març, l'Organització Meteorològica Mundial, els seus 189 Membres i la comunitat meteorològica internacional celebren el Dia Meteorològic Mundial amb l'elecció d'un tema oportú. Aquest dia commemora l'entrada en vigor, el 1950, del Conveni pel qual es va establir l'Organització. Posteriorment, el 1951, l'OMM va ser designada organisme especialitzat del sistema de les Nacions Unides.
El tema d'enguany és "El clima i tu ". lema que sintetitza el major acostament que es vol aconseguir entre els serveis meteorològics i la societat mitjançant la implantació de nous serveis climàtics per al públic. En un món globalitzat com l'actual, on l'accés a la informació s'ha tornat universal gràcies a Internet, hem d'aproftar les eines per incrementar notablement la quantitat i la qualitat del serveis que es posen a l'abast dels usuaris,

Segons la OMM les estadístiques demostren que cada vegada són més les persones afectades per catàstrofes relacionades amb fenòmens meteorològics i climàtics.

Més informació: www.wmo.int / pages / index_es.html