Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dissabte, 23 de maig del 2009

Ja s'ha iniciat la campanya! ah, què no sabeu? hi ha eleccions europees!!

Ja estem en plena campanya electoral i per tant ja anirem notant com alguns van a treballar molt per menysprear a altres, bé diguent que ells són els genuins, els autèntics i no els que estem "captivats" en altres coalicions o partits. Tant se val! el què és de debò important és que les ciutadanes i ciutadans tinguen de primera mà la informació que cal i per això res millor com presentar les nostres propostes de treball a Europa.
Lógicament com a candidata d'els Verds en la Confederación de Los verdes ( partit integrat en el partit verd Europeu) les propostes que aportem a la coalición electoral d'Europa dels Pobles Verds són les del propi European Green Party i que tothom que vullga pot llegir en http://europeangreens.eu/fileadmin/logos/pdf/Manifesto_in_Spanish_final.pdf adobades amb la màxima verda de pensament global, actuació local, que s'enriqueix amb la formació de la coalició. Així les coses, i com que ja estem en campanya aci teniu algunes de les meues, nostres, propostes en Europa dels Pobles verds:
UNA EUROPA QUE LLUITE CONTRA LA CRISI ALIMENTARIA ON ES PUGA ACCEDIR A ALIMENTS SANS I SALUDABLES I NO A LES OPCIONS QUE VULLGA DONAR LA INDUSTRIA ALIMENTÀRIA.
- Establiment de la renda bàsica agrària que permeta una vida digna als llauradors. Establir mesures perquè la joventut accedisca al treball de la terra en condicions dignes.
- Prohibició dels Organismes genèticament modificats (OGM). Les collites genèticament modificades suposen una seriosa amenaça per a la biodiversitat europea i planteja riscs de contaminació creuada. Europa zona lliure OGM.
- Reforma profunda i estructural de la Política Agrària Comunitària (PAC), donant protagonisme efectiu als llauradors i ramaders, fomentar i promocionar la producció de qualitat respectuosa amb el medi ambient,
- Eliminació de les males praxis del lliure mercat. Aconseguir el comerç just.
-Programes de desenvolupament i innovació tecnològica en les explotacions ramaderes; establir mesures per fer compatibles les activitats ramaderes, la producció i distribució del productes amb les normes comunitàries de benestar i transport animal .
UNA EUROPA SENSE NUCLEARS. LLUITA FERMA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC.
L’energia nuclear és una de les més perilloses energies no renovables, està en el cor del sistema dominant actual fonamentat en la força militar nuclear dels Estats Units i els estats membres de l’OTAN, França, Rússia o la Xina, sobre la resta del món, l’explotació sistemàtica dels recursos naturals i un intercanvi cada vegada més injust entre el primer món i els altres.
- Les energies alternatives, fonamental la solar, han de ser la base d’unes noves relacions més justes, solidàries i democràtiques.
- Desenvolupament a tota Europa de les energies renovables així com foment decidit de l’estalvi energètic i l’eco eficiència dels nostres sectors productius i de serveis. Creació de la Comunitat Europea d’Energies Renovables.

UNA EUROPA SOCIALMENT MÉS JUSTA,TRANSPARENT, DEMOCRÀTICA I PLURAL
- defensa ferma dels drets humans els drets socials i les condicions laborals front els interessos de les grans indústries i el capital
-Fre als astronòmics salaris, erradicació dels paradisos fiscals.
- control dels diners públics i ajudes directes als autònoms i a les pimes amb crèdits barats per mantenir el teixit industrial i laboral, tenint cura especialment d’ aquells que aposten per la inversió en tecnologies verdes.
- Eliminació de les polítiques europees que debiliten els serveis públics a favor de la competència. La sanitat, l’educació són essencials per a l’interès general en cap cas poden malbaratar-se aplicant les regles de la competència mercantilista.
- El principi de justicia ambiental i social mundial ha de guiar totes les polítiques de la UE
- La igualtat ha de ser una realitat , sense igualat no és possible la sostenibilitat. Si som capaços d’harmonitzar els impostos sobre el consum, hem de ser capaços d’harmonitzar les normes que garantitzen la igualtat i apliquen la perspectiva de gènere a l’hora de definir les polítiques públiques.
El set de juny tenim un deure amb el País, amb la resta de l’Estat Espanyol i amb Europa.
PEL DRET A DECIDIR DELS POBLES,PER UNA EUROPA MÉS SOCIAL, DEMOCRÀTICA, IGUALITÀRIA I SOSTENIBLE PER LA EUROPA QUE JA ANEM FENT no deixeu que passe aquest tren que ens duu a la pròxima estació: Europa!!
VOTEU EUROPA DELS POBLES-VERDS