Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dilluns, 27 d’abril del 2009

28 d'abril vaga i manifestació per l'ensenyament públic


Demà dimarts 28 d'abril serà una fita més per fer palesa la voluntat ferma de la comunitat educativa valenciana per aconseguir de totes totes un ensenyament públic, digne, gratuït, laic, de qualitat i en valencià, no en anglès o en xinés, que també ens agradaria però sempre sense perdre els orígens ja sabeu qui els perd....
Els Verds recolzem totalment aquestes accions i serem junts amb La PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLICper acompanyar-la en les seues reivindicacions, després de que el temps haja donat la raó als escèptics i després d’infinites reunions no s’haja avançat ni un pam, en les negociacions a favor de l’ensenyament públic i de qualitat.
La Conselleria d’Educació s’entesta en la seua política d’ocurrències i desgavells i no ha estat capaç de concretar cap acció o compromís per capgirar la seua política educativa. Ens ha quedat clarament de manifest quin és el tarannà negociador de la Conselleria i la nul•la voluntat d’ arribar a acords.
És, per tant, hora de dir que ja està bé de que ens prenguen el pèl, de lluitar d’una manera decidida pels objectius que ens hem marcat, per donar solucions als problemes reals de l’ensenyament públic. Hem de recuperar l’esperit de protesta que el passat novembre va llançar als carrers de València desenes de milers de ciutadans farts del conseller Font de Mora i de la política educativa de la Generalitat Valenciana. Hem de demostrar als nostres governants que no es pot governar tenint enfrontada a tota la comunitat educativa (pares, alumnes, professors).
El futur de l’educació pública està en joc i per tot açò us anime a participar en la manifestació de demà dimarts a les 19 hores que sortirà de la plaça Manises. Per cert la consigna és que predomine el groc, samarretes, pancartes, etc.
Idea: si guardeu les samarretes de participar en les trobades d’escoles en valencià la de 2005 era totalment groga, la podem reutilitzar, jo de fet la reutilitzaré, com a símbol de la nostra protesta “Amb aquesta educació...
En veiem als carrers del país Valencià

2 comentaris:

Tercera Opinión ha dit...

Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

LA MALA EDUCACIÓN:
http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

Un saludo.

verdsleliana ha dit...

M'ha semblat esplèndid!. A veure si de veres comencem a distingir entre participar i implicar-se!