Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 15 de febrer del 2009

“APAGUEM LES LLUMS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC!”




Els Verds del País Valencià recolzem la iniciativa ciutadana de fer front a la pujada abusiva de la tarifa elèctrica i per demanar un consum més responsable.



Amb motiu de la celebració hui, diumenge 15 de febrer, del Dia del Consumidor@, fruit de la mobilització social està prevista una APAGADA GENERAL D’ELECTRICITAT a les llars de tot l’Estat, en senyal de protesta per la pujada abusiva que ENDESA ha dut a terme en les seues tarifes elèctriques.

Concretament, de 22 a 22.05 hores està previst que dure aquesta “apagada” que, des d’Els Verds del País Valencià volem recolzar, a més, perquè ha de ser una mesura de sensibilització per a les persones, institucions i empreses contra un fenomen que ja està en marxa: el Canvi Climàtic.



Hem d'actuar contra el Canvi Climàtic des de la ciutadania, des de les diferents administracions i des dels poders econòmics amb una aposta decidida per l'estalvi energètic, l'eficiència energètica i el pas ràpid i urgent cap a energies renovables i netes.



Hui, a les 22 h, Els Verds del País Valencià apagarem les llums contra el Canvi Climàtic i per una gestió més responsable del subministrament elèctric.